Живущите в жилищен квартал  Младост 2 съобщиха за опасности дебнещи

...
Живущите в жилищен квартал  Младост 2  съобщиха за опасности дебнещи
Коментари Харесай

Липсваща маркировка на зебра, къде

Живущите в жилищен квартал   " Младост 2 " оповестиха за рискове дебнещи ги всекидневно. В случая това е липса на маркировка на пешеходна пътека. 

Ето какво написа в сигнала: " В началото на месец септември беше осъществена реорганизация на пешеходната пътека, находяща се на ул. " Александър Балан ", против основния вход на РУМ Младост. Реконструкцията се състоеше в създаване на повдигната пътна настилка на пешеходната пътека, евентуално за задачите на принуждаване на водачите на МПС да понижават скоростта на придвижване. На съответното място има пътен знак за съществуване на пешеходна пътека, само че единствено в едното платно за придвижване. На другото няма. Вече седмица маркировка на самото платно за пешеходна пътека липсва. Независимо от съществуването на знак за това и то единствено на едното платно за придвижване, водачите на МПС не стопират на мястото за секване, което основава сериозна заплаха от тежко произшествие. В допълнение, повдигането на платното е минимално и по никакъв метод не способства за понижаване на скоростта на придвижване. Необходими са незабавни и неотложно ограничения за слагане на ясна и качествена маркировка на пешеходната пътека, както и от превръщане на повдигането на този сектор от пътното платно, тъй че да служи за задачите, за които е подхваната тази мярка! “
-->
В платформата на Helpbook.info можете да подадете недоволство към виновните институции, които да подхващат дейности по решение на казуса и да бъдете известени документално за подхванатите ограничения. Добре е да изпратите и фотоси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР